info@kliniekdemeern.com

FAQ

Plak er een stukje was of suikervrije kauwgom op. Je kunt aan je ouders vragen of zij voorzichtig het draadje afknippen aan de achterkant.  Dat kan met een scherp nagelschaartje of een klein tangetje.

Bel naar de praktijk en meld dat je een prikker hebt, je hoort dan van de secretaresse wanneer je kunt langskomen.

Laat het slotje gewoon zitten. Plak er een stukje was of suikervrije kauwgom op als het prikt.

Maak een afspraak om het slotje weer vast te laten zetten.

Schuif de draad voorzichtig met een pincet terug in het buisje van het ringetje.

Als het niet lukt om de draad in het kleine buisje te doen, mag je het tijdelijk ook in de grootste doen.

Als het toch niet lukt, knip je voorzichtig het draadje af met een scherp nagelschaartje of tangetje.

Algemene vragen

De betalingen aan ons worden verzorgd door MijnAndersNota.nl. Hier vindt u een aantal veelgestelde vragen en informatie. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel dan naar onze praktijk.

Een afspraak op de orthodontie praktijk kan uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch hebben afgezegd zodat deze niet in rekening wordt gebracht. De afspraak voor een maandag moet men minimaal op de vrijdag ervoor afgezegd worden.
Bij ziekte dient men voor 8.30 af te zeggen. Afspraken welke tijdens ziekte worden verzet worden in rekening gebracht.

Mocht u tijdens de avonduren, in het weekend of tijdens de vakanties problemen aan de orthodontische apparatuur hebben, kijk dan naar bovenstaande mogelijke oplossingen. Wellicht kun je het probleem tijdelijk zelf verhelpen. Neem anders  telefonisch contact op met onze praktijk.

Wij betreuren dat je een klacht hebt.

Bij klachten kan de patiënt zich te allen tijde tot een van de medewerkers richten. Vaak kunnen onduidelijkheden verhelderd worden of kan er een oplossing voor de klacht worden gezocht.

Wanneer de patiënt van mening is dat er geen gehoor is gegeven aan de klacht dan kan er schriftelijk een klacht worden ingediend. Zo spoedig mogelijk zal er worden gereageerd tot een maximale reactieperiode van 3 weken.

Je kunt de klachtenbrief sturen naar: Praktijkmanager/Klachtenfunctionaris, Leidse Rijn 25, 3454 PZ De Meern, of mailen naar : info@kliniekdemeern.com